Do you love me? - del 8

 
Föregående:
”Your suicidal Louis”, sa Lucy skämtsamt och ställde sig sakta upp. Benen gav vika under henne av att ha suttit för länge på de och hon ramlade ut från bergkanten och föll ner de fem metrarna, och i det hårda och kalla vattnet.
LUCY!”, hörde hon flera som skrek av panik innan hon kom undan ytan. Hon hade velat skrika men inga ord kom ur hennes mun. Kroppen lydde henne inte alls. Hon sjönk längre och längre ner mot botten och försjönk långsamt in i medvetslöshet.


”LUCY!”, skrek killarna och såg hur hon fall ner i vågorna. De väntade en kort stund för att se om hon kom tillbaka upp till ytan men väntade förgäves.
”Zayn, go and call Paul”, sa Louis snabbt och gjorde sig beredd på att hoppa.
”Louis wait, you can’t jump. You could hit the cliffs”, avbröt Niall honom och tog honom på axeln.
”I’ll go with you”, sa Harry och väntade på vad Liam skulle göra.
”Zayn, come we must hurry! Come on!”, ropade Liam och drog med honom nerför berget och till deras saker på stranden.
”We must hurry guys, or we’ll be too late”, sa Harry med ren panik i rösten och så dök de tre ner från klippan utan att tänka.
    En, två, tre, meter ner simmade de med ett ända mål. Att hitta Lucy.
Havet var klart och solens strålar lyste upp stenar och snäckor som fanns på stranden, så det var lättare att simma omkring letandes. Niall gjorde ett tecken till Louis och Harry att de skulle stanna upp och titta runt snabbt. Då såg Harry något som skimrade till och det var inte någon snäcka utan någonting i metall som bara kunde skimra som detta gjorde.
    Han tecknade till de båda att de skulle följa efter och efter några meter till såg de henne. Det såg ut som om hon sov, men de visste bättre. Niall lade snabbt två fingrar på hennes hals för att tyda hennes puls och han nickade på huvudet. Hon levde ännu, men kanske inte länge till. Louis och Harry tog tag om henne och började simma fort upp mot ytan. Deras lungor började långsamt protestera, de behövde luft och det nu.
    Det var bara två meter kvar till ytan, en meter kvar. Det var en härlig känsla för Niall, Harry och Louis att kunna andas igen, men än var inte jobbet klart. Alla tre hjälptes åt med att få in Lucy säkert till stranden.

”Is she breathing?”, frågade Liam när de hade kommit upp på stranden, och Harry skakade ledsamt på huvudet.
”Her heart is weak”, sa Niall och sänkte sin blick.
”And Paul is on his way, same with an ambulance”, rabblade Zayn upp medan de skyndade upp till deras grejer.
    De la ner Lucy på en handduk och började hjärt- och lungräddning. Louis körde trettio, sedan bytte han med Zayn som gjorde likadant. När Zayn skulle göra sin sista, hände något overkligt. Lucy började röra på sig och hosta upp vatten. Snabbt vände de henne så hon låg på ena sidan, så hon kunde få ur sig vattnet hon hade svalt.
    Sirener hörde de komma närmare för varje sekund som gick och sedan hörde de också en bekant röst ropa på killarna.
”Liam, Zayn!”, what’s going on? Why is an ambulance here? Is one off you hurt?”, hörde man honom ropa förskräckt när han närmade sig och sedan såg han hur alla fem satt runt någon.
”Paul, call Simon?”, stammade Harry fram och såg på henne med ögonen fyllda av tårar.

 
Kommer Lucy klara sig?

Förlåt för ingen del igår, men här har ni den!
Vet att den inte är så lång, men lovar att nästa kommer bli bättre! xx
 
 


Kommentarer
Postat av: adde

meer

Svar: Haha, kommer mer imorn. Börjar skriva delen ikväll
Do you love me?

2012-08-21 @ 11:32:32
Postat av: Alva

Du är awesome!:)

Svar: Du är awesome som läser!
Do you love me?

2012-08-24 @ 16:44:51
Postat av: Alva

när kommer nästa kapitel?

Svar: Håll utskik på torsdag eller fredag. Håller på att vänja mig vid skolan så har inte tid över att skriva, men förmodligen kommer det upp något då :)
Do you love me?

2012-08-28 @ 15:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0